AVÍS LEGAL

1 . OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ
Les presents Condicions Generals ( “Condicions Generals” ) regulen l’accés, navegació i ús d’aquest lloc web.

FORTY NINE PRODUCTIONS, S.L., amb domicili en C / Balmes, 205 6º2º, 08006 Barcelona CIF B86531027 Pot posar-se en contacte amb la nostra entitat en l’e-mail info@mesgarrafestival.com

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (Llei 34/2002) l’informem que EL ORGANITZADOR és una societat limitada el domini ha estat inscrit en el RM de Madrid, TOM 30275, FOLI 15, FULL M 544862, INSCRIPCIÓ 6ª.

2 . DRETS DE PROPIETAT INTEL · LECTUAL I INDUSTRIAL  
2.1 . FORTY NINE PRODUCTIONS, S.L. és titular dels tots els drets de propietat intel · lectual i industrial del el Lloc Web i és també titular o té la corresponent llicència sobre els drets de propietat intel · lectual, industrial i d’imatge sobre els continguts disponibles a través del mateix.

2.2 . En cap cas s’entendrà que l’accés i navegació de l’Usuari implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets per part de FORTY NINE PRODUCTIONS, S.L.

2.3 . Així mateix està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts inclosos en el Lloc web per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l’autorització expressa i per escrit de FORTY NINE PRODUCTIONS, S.L.

3 . RESPONSABILITATS I GARANTIES
FORTY NINE PRODUCTIONS, S.L no es fa responsable dels continguts relacionats amb terceres pàgines web ( Xarxes socials ). Si qualsevol Usuari, entitat o lloc web desitgés establir algun tipus d’enllaç amb destinació al Lloc Web haurà de sol · licitar.

4 . JURISDICCIÓ
Les relacions establertes entre FORTY NINE PRODUCTIONS, S.L i l’Usuari que fa a aquest AVÍS LEGAL es regiran pel que disposa la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent .